• 1-eliminacion-hormigas.jpg
  • 2-eliminar-plagas-casas.jpg
  • 3-eliminar-cucarachas.jpg
  • 4-eliminar-plagas-cocina.jpg
  • plagas-bares-restaurantes.jpg
  • plagas-comunidad-propietarios.jpg
  • plagas-pisos-casas.jpg
  • plagas-ratas.jpg

Control de plagues

ILUROCONTROLDEPLAGAS.ES és una empresa dedicada a millorar la qualitat de vida en la salut pública higiènic ambiental de l'entorn urbà i industrial. 

Problemes amb les paneroles? Amb les rates? Ratolins? Te la cuina plena de formigues? Totes aquestes plagues deixaran de ser un problema per a vostè. 

Complint amb les normatives vigents, utilitzem productes biocides homologats i registrats pel Ministeri de Sanitat i Consum. Tot el nostre personal, està capacitat per realitzar tractaments amb biocides, tal com estableix el Reial Decret 830/2010 de 25 de juny de 2.010.

 

 

 

En aquest Reial Decret s'estableixen els nivells de capacitació que ha de tenir el personal que utilitza BIOCIDES D'ÚS PER PERSONAL ESPECIALITZAT.

És per això que podem oferir als nostres clients, els més avançats tractaments, ja que el nostre personal està capacitat per a això.

Portem a terme els tractaments minimitzant els riscos per a les persones, els animals i el medi ambient.

La nostra empresa a més compleix amb la norma UNE/171210: 2008.

 

telefono iluroplagas

 93.707.59.28

.

PLAGUES DE TÈRMITS

Té problemes amb els tèrmits o el corc? AQUI pot saber més sobre sobre els nostres serveis i posar-se en contacte amb nosaltres sense compromís.

.

PLAGUES A LES COMUNITATS

Som especialistes en l'eliminació de plagues en comunitats, pisos o habitatges unifamiliars. Pot saber més AQUÍ .Sol.liciti informació sense compromís.

.

LES PLAGUES EN ELS NEGOCIS

Mantingui el seu bar, restaurant, fleca o en general qualsevol negoci lliure de tot tipus de plagues. Sol·liciti informació sense compromís o sàpiga més AQUÍ.

Política de privacitat

Mitjançant aquest avís, ACPLA , SCP , domiciliada a Mataró Ronda Països Catalans , 22 , i amb adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (en endavant, " ACPLA " ) informa els usuaris (en endavant, "els Usuaris ") del lloc de CONTROL I fUMIGACIÓ dE PLAGUES accessible a l'adreça URL www.ilurocontroldeplagas.es  endavant , ( " el Lloc " ) sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal (d'ara endavant , " les Dades " ) , als efectes de preservar i garantir en tot moment la seva intimitat i en estricte compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre , de Protecció de Dades de Caràcter Personal (" LLEI DE PROTECCIÓ dE DADES PERSONALS " ) .
ACPLA l'informa que, amb la complimentació del formulari de contacte i de la seva acceptació mitjançant el clic del botó " Enviar" , les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers propietat de ACPLA , que , als efectes legals oportuns , es identifica com a responsable d'aquest fitxer .

ACPLA informa que la finalitat de la recollida d'aquestes dades és la de poder oferir l'última informació , articles , comentaris , notícies sobre màrqueting a internet i promoció en cercadors. Així mateix , la de poder enviar pressupostos sol · licitats pels usuaris . De la mateixa manera , les dades recollides s'utilitzaran també per a l'enviament de comunicacions comercials de productes i serveis del ACPLA a través de l'email . La renúncia a facilitar aquestes Dades impedirà la no realització dels serveis anteriorment esmentats . ACPLA no podrà cedir les Dades a qualsevol altra persona física o jurídica , excepte acord previ per escrit per part de l'Usuari .

Així mateix , l'informem de la possibilitat d'exercir , en els termes que estableix la LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS , els drets d'accés , rectificació , cancel · lació i oposició de les seves dades de caràcter personal , sent el responsable del fitxer que els tracta ACPLA , SCP Els usuaris podran modificar o esborrar les seves dades personals enviant un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , en què hauran d'aportar el seu DNI , nom , cognoms , població , adreça , email . Per a més seguretat , abans de procedir a l'eliminació del mateix s'enviarà un correu electrònic de confirmació perquè sigui respost pels usuaris .

ACPLA li garanteix , en els termes que estableix la LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS , que tractarà confidencialment les seves dades personals , així com que l'ordinador en el qual s'emmagatzemaran i tractaran aquestes dades disposa de les mesures de seguretat necessàries per evitar l'accés a aquestes dades per part de tercers no autoritzats .

Últims tweets