• 1-eliminacion-hormigas.jpg
  • 2-eliminar-plagas-casas.jpg
  • 3-eliminar-cucarachas.jpg
  • 4-eliminar-plagas-cocina.jpg
  • plagas-bares-restaurantes.jpg
  • plagas-comunidad-propietarios.jpg
  • plagas-pisos-casas.jpg
  • plagas-ratas.jpg
.

PLAGUES DE TÈRMITS

Té problemes amb els tèrmits o el corc? AQUI pot saber més sobre sobre els nostres serveis i posar-se en contacte amb nosaltres sense compromís.

.

PLAGUES A LES COMUNITATS

Som especialistes en l'eliminació de plagues en comunitats, pisos o habitatges unifamiliars. Pot saber més AQUÍ .Sol.liciti informació sense compromís.

.

LES PLAGUES EN ELS NEGOCIS

Mantingui el seu bar, restaurant, fleca o en general qualsevol negoci lliure de tot tipus de plagues. Sol·liciti informació sense compromís o sàpiga més AQUÍ.

Avís legal

Accés a la pàgina web

Aquest Avís Legal ( en endavant, " l'Avís Legal" ) regula l'ús del servei de control de plagues en cases , pisos , negocis i en general de plagues de tot tipus (en endavant, "el Servei" ) que ACPLA SCP (en endavant " ACPLA " ) posa a disposició dels usuaris d'Internet a través de l'adreça URL www.ilurocontroldeplagsa.es  (en endavant, el "Lloc " ) . L'accés al Lloc està condicionat a la prèvia lectura i acceptació pels Usuaris del present Avís Legal i atorga la condició d'usuari del mateix ( en endavant, " l'Usuari" ) i suposa l'acceptació plena i sense reserves per part de l'Usuari de tots i cadascun dels punts de l'Avís Legal en la versió publicada per ACPLA en el moment mateix en què l'Usuari accedeixi al Servei.

Per contactar amb ACPLA , l'Usuari ha de proporcionar prèviament a ACPLA certes dades de caràcter personal a través dels formularis disposats per a això. Mitjançant la cumplimentació i enviament dels corresponents formularis de subscripció , l'Usuari accepta i autoritza que les seves dades personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de ACPLA en els termes indicats en la política de privacitat publicada a l'apartat "Privadesa" del web. ACPLA es reserva el dret de verificar el compliment de l'Avís Legal per part de l'Usuari mitjançant l'ús de qualsevol dispositiu i tècniques informàtiques de seguiment a Internet o de qualsevol altra manera de comprovació de la veracitat de les dades personals , a fi de verificar el bon ús del Servei per part de l'Usuari .

L'Usuari accepta de forma expressa i sense excepcions , que l'accés i la utilització de la pàgina web té lloc sota la seva única i exclusiva responsabilitat .

L'Usuari es compromet a utilitzar el Site i els seus continguts de forma diligent i correcta , de conformitat amb la llei , les condicions del present Avís Legal i qualsevol altra que conforme al que indica anteriorment siguin aplicables , els bons costums i l'ordre públic .

De la mateixa forma l' usuari s'obliga a no utilitzar el Site o els serveis que s'ofereixen en el mateix amb fins o efectes lesius dels drets o interessos de tercers , o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar , sobrecarregar o deteriorar el lloc web o els serveis o impedir la normal utilització o gaudi del lloc web per altres usuaris .

L'Usuari ha d'abstenir d'alterar o manipular les mencions de " copyright " i altres dades identificatives dels drets de propietat intel · lectual de ACPLA o dels titulars dels continguts incorporats al Site , així com els dispositius tècnics de protecció , les empremtes digitals o qualsevol altres instruments de protecció dels continguts . Queda expressament prohibit que l'Usuari autoritzi a tercers l'ús , total o parcial del Site o que introdueixi o incorpori com una activitat empresarial pròpia els serveis i productes del Site , excepte previ acord amb ACPLA .

El servei

Servei es defineix com tots aquells serveis proporcionats per ACPLA a través del lloc, i que són actualment els següents: anàlisi i recomanacions, identificació de paraules clau, escriptura de contingut web, posicionament, de motor de cerca cerca motors alts, enllaços, manteniment i informes, estratègia de màrqueting online, usabilitat, formació.

També s'inclou la difusió d'articles, estudis, informació, i, en general, qualsevol tipus de formació de tipus a internet màrqueting material (en posterior "contingut") proporcionat per ACPLA.

Ús correcte dels continguts

L'usuari es compromet a utilitzar els continguts de manera adequada i legal i, en particular, es compromet a abstenir-se (a) utilitzant els continguts de forma, amb finalitats o efectes contraris a la llei i la moral; (b) permetre l'accés públic als continguts a través de qualsevol modalitat de comunicació pública o privada; (c) suprimir, eludir o manipular el copyright i altres dades identificatives dels drets de ACPLA; (d) reproduir, copiar, transformar, modificar o divulgar de qualsevol manera el contingut obtingut a través del servei d'enviament de comunicacions per tercers no autoritzats, així com a comercialitzar la informació de qualsevol classe obtinguda mitjançant el servei.

Tots els continguts d'aquest lloc web (incloent, sense limitació, text, gràfics, logotips, icones, botons, bases de dades, imatges, text, arxius d'àudio, vídeo i programari) són propietat de ACPLA, o altres proveïdors de continguts i estan protegits per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (és a dir la recollida, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web és propietat exclusiva de ACPLA i estan protegits per les lleis nacionals i internacionals de propietat intel·lectual.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc (inclòs el seu propi disseny, configuració i disseny del lloc web) que es realitzi sense l'autorització de ACPLA constitueix una violació de la legislació sobre propietat intel·lectual.

Responsabilitat pels danys i perjudicis

L'usuari respondrà dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que ACPLA pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència de qualsevol incompliment de les obligacions derivades de l'Avís Legal o la llei en relació amb l'ús del lloc.

Ús del servei sota l'exclusiva responsabilitat de l'usuari

L'usuari és conscient i accepta voluntàriament que l'ús del servei i dels continguts té lloc, en qualsevol cas, sota la seva exclusiva responsabilitat. El servei es basa en fonts considerades com fiables, encara que ACPLA no garanteix la precisió, integritat, precisió i seguretat de les mateixes. ACPLA no es fa responsable de les conseqüències del seu ús del servei i no accepta cap responsabilitat pel seu contingut.

ACPLA no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del servei.

ACPLA no garanteix l'absència de virus o altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic (software i hardware) o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats en el seu sistema informàtic. ACPLA exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar de la presència de virus o altres elements lesius en els continguts subministrats per ACPLA que puguin produir alteracions en el sistema informàtic de l'usuari. ACPLA identificarà clarament que la informació que impliquen la difusió de la publicitat.

Privadesa en l'ús del servei

ACPLA no garanteix la privacitat i seguretat de l'ús del servei i en particular no garanteix que tercers no autoritzats no pugui tenir coneixement de la classe, condicions, característiques i circumstàncies d'ús que els usuaris fan del servei. ACPLA exclou tota responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que podria ser a causa del coneixement per tercers no autoritzats de l'ús que els usuaris fan del servei.

Denegació i retirada d'accés al servei

ACPLA es reserva a la seva discreció el dret a actualitzar els continguts del Site, a eliminar-los, limitar-los i impedir l'accés a ells, ja sigui temporalment o permanentment.

Si en l'opinió de l'usuari, aquest pensava que en algun moment, que en el marc dels serveis del portal es produeixen conductes contràries a les disposicions en aquest Avís Legal, es comunicarà ACPLA per correu electrònic a la adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Manifestar ACPLA que farà tot el possible per treure el lloc aquelles manifestacions que infringeixi qualsevol dret o violar qualsevol disposició legal tan aviat com sigui possible quan rebeu cap notificació, degudament justificades i amb la identificació del remitent, l'existència d'aquests comportaments en qualsevol dels serveis del portal.

Llei aplicable i jurisdicció

Aquest Avís Legal, així com qualsevol relació entre l'usuari i ACPLA, es regiran per la legislació espanyola