• 1-eliminacion-hormigas.jpg
  • 2-eliminar-plagas-casas.jpg
  • 3-eliminar-cucarachas.jpg
  • 4-eliminar-plagas-cocina.jpg
  • plagas-bares-restaurantes.jpg
  • plagas-comunidad-propietarios.jpg
  • plagas-pisos-casas.jpg
  • plagas-ratas.jpg

Control de plagues

ILUROCONTROLDEPLAGAS.ES és una empresa dedicada a millorar la qualitat de vida en la salut pública higiènic ambiental de l'entorn urbà i industrial. 

Problemes amb les paneroles? Amb les rates? Ratolins? Te la cuina plena de formigues? Totes aquestes plagues deixaran de ser un problema per a vostè. 

Complint amb les normatives vigents, utilitzem productes biocides homologats i registrats pel Ministeri de Sanitat i Consum. Tot el nostre personal, està capacitat per realitzar tractaments amb biocides, tal com estableix el Reial Decret 830/2010 de 25 de juny de 2.010.

 

 

 

En aquest Reial Decret s'estableixen els nivells de capacitació que ha de tenir el personal que utilitza BIOCIDES D'ÚS PER PERSONAL ESPECIALITZAT.

És per això que podem oferir als nostres clients, els més avançats tractaments, ja que el nostre personal està capacitat per a això.

Portem a terme els tractaments minimitzant els riscos per a les persones, els animals i el medi ambient.

La nostra empresa a més compleix amb la norma UNE/171210: 2008.

 

telefono iluroplagas

 93.707.59.28

.

PLAGUES DE TÈRMITS

Té problemes amb els tèrmits o el corc? AQUI pot saber més sobre sobre els nostres serveis i posar-se en contacte amb nosaltres sense compromís.

.

PLAGUES A LES COMUNITATS

Som especialistes en l'eliminació de plagues en comunitats, pisos o habitatges unifamiliars. Pot saber més AQUÍ .Sol.liciti informació sense compromís.

.

LES PLAGUES EN ELS NEGOCIS

Mantingui el seu bar, restaurant, fleca o en general qualsevol negoci lliure de tot tipus de plagues. Sol·liciti informació sense compromís o sàpiga més AQUÍ.

¿Qué es una empresa de control de plagas?

¿Qué es una empresa de control de plagas?

profesionalplagas

Una empresa de control de plagas dispone de las herramientas necesarias para eliminar los daños y desperfectos causados por la infestación masiva de insectos, roedores y/o de cualquier animal invasivo en casas, locales, comunidades de vecinos, colegios, entre otros.

 

Los controles de plagas aseguran una mejora de la sanidad, ja que las empresas encargadas de la eliminación de termitas, ratas u hormigas actúan por la mejoría de la salud de las personas y la higiene de los habitantes. Además, se debe actuar contra las plagas por los daños que causaría en los alimentos que residen en los hogares afectados.

 

En Iluro Plagas damos cobertura a todas las ciudades de la comarca del Maresme, así como Alella, Sant Iscle de Vallalta y Tiana. Somos una empresa de control de plagas homologada por el Departamento de Sanidad de la Generalitat de Catalunya. Y, desde hace años ofrecemos un servicio de fumigación y prevención a través de métodos modernos y eficaces con productos biocidas.

Últims tweets