• 1-eliminacion-hormigas.jpg
 • 2-eliminar-plagas-casas.jpg
 • 3-eliminar-cucarachas.jpg
 • 4-eliminar-plagas-cocina.jpg
 • plagas-bares-restaurantes.jpg
 • plagas-comunidad-propietarios.jpg
 • plagas-pisos-casas.jpg
 • plagas-ratas.jpg

Control de plagues de formigues

Control de plagas de hormigas

Una de les plagues més comuns en els nostres dies, és la plaga de formigues. Les nostres cuines, banys i qualsevol instància propera a un jardí, pot ser susceptible de trobar-se amb aquest problema. .

Existeixen gran quantitat de classes de formigues, encara que les que més ens afecten són les formigues negres de jardí i la formiga faraó que és de color caramel i molt petita.

Les formigues de jardí s'introdueixen a casa nostra a la recerca d'aliments i per a això se serveixen de qualsevol esquerda que els permeti el accedir a l'interior del nostre habitatge.

Iluroplagas - Acpla treballa el control de plagues de formigues per tal de assegurar-se que les formigues es mantenen fora de casa seva.

A diferència d'altres tractaments contra plagues, l'avantatge del tractament contra formigues és que és molt més localitzat i això permet l'ús de mètodes menys invasius.

 

CONTROL DE PLAGUES DE FORMIGUES

El primer que hem de fer és incrementar el nivell de neteja de la zona afectada, arribant fins i tot si cal a aspirar aquestes zones per tal de deixar-les lliure de grans de sucre, galetes, pa i qualsevol altre residu alimentari que les atregui.

Haurem d'assegurar de mantenir els aliments en recipients ben tancats. També hem treure les peces petites de menjar per tota la casa. El control de plagues de formigues té a veure amb assegurar-se que les formigues no tenen res per menjar dins de casa. Això evitarà que les formigues es quedin.

El control professional de plagues de formigues hauria de començar amb la identificació del tipus de formigues que es tracti, així com alguns mètodes que treballarà amb la majoria de les formigues.

L'àcid bòric , el guix i el pebre es poden utilitzar per assegurar-se que les formigues no entrin al seu menjar . Intenta assegurar-se que es concentra en el control de plagues de formigues i no en l'eliminació de formigues per complet. Les formigues són molt importants per al medi ambient que t'envolta . Ataquen i ajuden a mantenir els números d'altres insectes sota control i ajudar en el procés de reciclatge natural .

El control de plagues de formigues mitjançant productes tòxics , com aerosols no és una idea molt bona . Aquests productes no només afecten el medi ambient. Ells li afecten a vostè i si té nens petits ha de tractar de minimitzar l'ús d'aquests aerosols dins de la seva llar . El control de plagues de formigues s'ha de fer en forma ordenada i ben pensada .

En alguns casos , especialment en els casos en què les formigues , com les formigues fusteres estan involucrades , s'ha de pensar en buscar ajuda professional . Aquestes formigues ataquen les estructures de fusta sent molt perjudicial

Per ajudar-los a trobar una solució adequada, els professionals d'Iluroplagas - Acpla atendran les seves peticions si ho desitgen. Demani pressupost sense compromís.

 

AVANTATGES DE L'APLICACIÓ-INJECCIÓ GEL ALIMENTARI

 • No cal abandonar l'habitatge

 • No fa olor ni taca

 • No és necessari retirar estris

 • Es pot aplicar en aparells elèctrics, neveres ordinadors, forns, etc ....

 • El tractament a efectuar no té termini de seguretat

Iluroplagas - Acpla utilitza productes d'última generació de laboratoris líders en el sector higiènic-ambiental en control de plagues (Basf, Bayer, ...), garantint així la major efectivitat.

Contacte

Si vols més informació, omple aquest formulari. Seràs contestat tan aviat com sigui possible.
Si us plau, omple tots els camps obligatoris.
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat.

Facebook d'Iluroplagas