• 1-eliminacion-hormigas.jpg
 • 2-eliminar-plagas-casas.jpg
 • 3-eliminar-cucarachas.jpg
 • 4-eliminar-plagas-cocina.jpg
 • plagas-bares-restaurantes.jpg
 • plagas-comunidad-propietarios.jpg
 • plagas-pisos-casas.jpg
 • plagas-ratas.jpg

Control de plagues de paneroles

plaga-cucarachas

És una de les invasions d'insectes que més se sol donar. Hi ha diversos tipus, però malgrat les diferències físiques, el comportament de totes elles, és molt similar.

La calor i la humitat els atrauen, són més actives durant la nit i a causa del seu aspecte aplanat, s'introdueixen fàcilment per qualsevol esquerda, per minúscula que sigui. Durant el dia s'amaguen en ranures i buits inaccessibles, en els que poden passar desapercebudes durant molt de temps.

Les paneroles es reprodueixen fàcil i ràpidament, i poden resistir entre dues i quatre setmanes sense aigua ni menjar. I en condicions "favorables" solen tenir una vida mitjana d'entre 9 i deu mesos.

Així doncs, és clarament un perill per a la vida higiènic ambiental de qualsevol llar, ja que són molt resistents i poden produir malalties. Encara que tal vegada el més preocupant, és que cap agent pot eliminar la immunitat de què gaudeixen els embrions.

I no estem parlant que el seu aspecte no resulti agradable, ja que encara no s'ha pogut demostrar fefaentment la relació entre escarabats i determinades malalties, és altament probable, que siguin els responsables de transmissió d'agents patògens per a l'home i els animals.

Trobem 3 espècies de paneroles que es poden considerar plaga: Panerola alemanya, panerola oriental i panerola americana.

(A) Panerola Germànica (Blattella germanica)

Control de plaga cucaracha Alemana

La panerola alemanya és la plaga urbana més important a nivell econòmic. És la panerola més habitual a cases, apartaments, restaurants, hotels i altres institucions. Poques vegades es trobessin paneroles fora d'edificis, normalment associat als contenidors d'escombraries.

Prefereix zones de preparació d'aliments, cuines i banys, ja que són les zones més càlides i humides, properes als aliments i aigua. Les trobarem a forats, fissures i zones fosques de piques, motors de nevera, rentavaixelles, dispensadors de beguda, cafeteres i cuina.

(B) Panerola oriental (Blatta orientalis)

cucaracha-oriental

S'alimenten de qualsevol tipus de brutícia, escombraries o un altre tipus de matèria orgànica en descomposició.

La trobem en drenatges d'interior i exterior, claveguerons, garatges, cubells d'escombraries i zones humides dels edificis com soterranis. En exteriors, les podem trobar en parets de pedra, escombriaires, fonaments d'edificis i zones de reg.

Es mouen més lentament que les altres espècies. No pot volar i no pot caminar per superfícies llises.

(C) Panerola Americana (Periplaneta americana)

control de plagas de cucarachas americanas

És omnívora, però els agrada matèria orgànica en descomposició. També s'alimenta de paper, i roba amb midó, i productes dolços.

En condicions normals viu fora d'edificis, a les clavegueres i desguassos de pluja. Ocasionalment es desplacen de les clavegueres a les parts baixes dels edificis. Prefereix ambients càlids i humits. És l'espècie més gran. Té ales i poden planejar certa distància, si es troba a certa alçada.

AVANTATGES DE L'APLICACIÓ-INJECCIÓ GEL ALIMENTARI

 • No cal abandonar l'habitatge

 • No fa olor ni taca

 • No és necessari retirar estris

 • Es pot aplicar en aparells elèctrics, neveres ordinadors, forns, etc ....

 • El tractament a efectuar no té termini de seguretat

Gràfic que explica com evoluciona la mortalitat de la plaga, utilitzant el gel alimentari

Grafico-mortalidad-cucarachas

Iluroplagas - Acpla utilitza productes d'última generació de laboratoris líders en el sector higiènic-ambiental en control de plagues (Basf, Bayer, ...), garantint així la major efectivitat.

 

Contacte

Si vols més informació, omple aquest formulari. Seràs contestat tan aviat com sigui possible.
Si us plau, omple tots els camps obligatoris.
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat.

Facebook d'Iluroplagas