• 1-eliminacion-hormigas.jpg
  • 2-eliminar-plagas-casas.jpg
  • 3-eliminar-cucarachas.jpg
  • 4-eliminar-plagas-cocina.jpg
  • plagas-bares-restaurantes.jpg
  • plagas-comunidad-propietarios.jpg
  • plagas-pisos-casas.jpg
  • plagas-ratas.jpg

Plagues en comunitats de propietaris / veïns


Control de plagas en comunidades de vecinos

Una de les zones on es fa més evident el risc d'aparició de diferents plagues, són sense dubtar-ho, les comunitats de veïns, o comunitats de propietaris.

Aquestes comunitats de propietaris, disposen de zones, que poden ser considerades perilloses, entre les quals es podria destacar els sanejaments, els trasters o garatges, per parlar només d'algunes.

Iluroplagas - Acpla ho sap, i per això fa evident el seu esforç en lluitar per l'eradicació de diferents plagues en zones, on nens, ancians i animals domèstics entre d'altres, comparteixen espai, ja que cada vegada més, s'ofereix una major quantitat de serveis en comunitats, com ara piscines, àrees esportives, parcs infantils, o gimnasos entre d'altres.

 

CONTROL DE PLAGUES EN LES COMUNITATS DE VEÏNS

La vigilància i control, per assegurar que no hi hagi el perill de plagues de rates, paneroles o formigues, és fonamental per poder viure tranquils.

Iluroplagas - Acpla, realitza tractaments en comunitats de veïns. A més, posem a disposició de les comunitats de veïns, els millors tècnics, així com la maquinària i productes de la més alta gamma, per fer front a les plagues,

Iluroplagas - Acpla prima per sobre de tot, els productes i accions menys nocives per a l'ésser humà i més respectuoses amb el medi ambient. Les comunitats de veïns o comunitats de propietaris, requereixen de solucions específiques per al control de plagues, ja que presenten problemes amb paneroles en zones comunitàries, rates als jardins i fins i tot plagues de puces a causa de gats. Per evitar això, Iluroplagas - Acpla està en condicions d'oferir un pressupost a mida, i una solució cent per cent eficaç.

 

SI ES VOSTÉ EL REPRESENTANT D'UNES FINQUES

Sàpiga que Iluroplagas - Acpla pot presentar una oferta en el menor temps possible, i ajustant al màxim el pressupost, perquè pugui oferir els millors preus als seus clients. Per aquest motiu, a Iluroplagas - Acpla estudiarem el seu problema i actuarem a la major brevetat possible, amb l'objectiu que els residents de les finques comprovin l'eficiència dels serveis. 

 

SI ETS EL REPRESENTANT D'UNA COMUNITAT

Iluroplagas - Acpla realitzarà una visita per inspeccionar la problemàtica. En poques hores rebrà un pressupost econòmic, ja que el nostre objectiu és que tant vostè com la resta de veïns no hagin de preocupar-se de res, controlant o minimitzant el cost per a cada veí i amb la màxima eficàcia possible.

Iluroplagas - Acpla recomana a tots els usuaris que necessiten aquest tipus de serveis que siguin curosos a l'hora de triar l'empresa que realitzarà el treball, reunint aquesta els següents requisits:

  • Ha d'estar inscrita en el Registre Oficial de Serveis Plaguicides (ROESP)

  • Utilitzar productes registrats i autoritzats pel Ministeri de Sanitat i Consum

  • Siguin Aplicadors qualificats DDD

 

Contacte

Si vols més informació, omple aquest formulari. Seràs contestat tan aviat com sigui possible.
Si us plau, omple tots els camps obligatoris.
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat.

Facebook d'Iluroplagas